A Sinèrgia creiem amb els nostres clients, fem una aposta professional amb cada un d’ells involucrant-nos amb la seva marca. D’aquesta unió “sinèrgica” s’obté un resultat major que aporta valor al seu negoci.

Comptem amb una experiència en Marketing Digital de 7 anys i 22 anys treballant amb Investigació de mercats i assessorant departaments de Marketing. Treballant per empreses, institucions i universitats assessorant als seus departament de promoció/marketing i, en alguns casos, esdevenint-ne el propi departament.

Com a consultors i experts en marketing digital us aportem solucions personalitzades a la vostra empresa:

 

  • Perquè entenem el vostre negoci des d’un punt de vista global: estem formats en l’àrea de marketing i empresa i enfoquem l’assessorament des d’un punt de vista estratègic. Per nosaltres el marketing forma part de tot un procés de creació de marca.

 

  • Perquè el nostre assessorament s’adapta a cada un dels nostres clients. Treballem de forma propera perquè el resultat sigui superior al que obtindríem per separat. D’aquí neix el nostre nom: SINÈRGIA.

 

  • Perquè oferim un servei integral de marketing: des de l’estudi de mercat a la proposta d’accions concretes de marketing, fins a la gestió d’aquestes accions i la valoració dels resultats.

 

Esperem poder veure’ns ben aviat i si vols més informació nostre ens pots contacar a SInèrgia