Google Analytics-Analítica web

Estadístiques per conèixer l’efectivitat de les nostres accions

 

Google Analytics és una eina d’analítica web  que ens ajuda a valorar les accions que es fan a la xarxa. A través d’eines com Google Analytics i d’altres, podem conèixer si l’impacte de la nostra web i de les accions de màrqueting digital.

Conscients de la importància que pren l’Analítica Web a Sinèrgia estem acreditats amb el certificat en Google Analytics per Google.

Respostes que ens aporta l’Analítica Web (Google Analytics)

  • Quin és el contingut que més agrada, o quin és el que no agrada i, que caldria canviar a la web per millorar-ne la rendibilitat i potenciar les vendes. El grau de coneixement de productes o serveis…
  • Quin comportament té el visitant quan entra al web, com hi arriba, quanta estona hi dedica, quantes pàgines visita, d’on és? a quines hores es connecta?…
  • He fet una campanya publicitària, ha funcionat? Hem aconseguit els objectius que perseguíem?

A Sinèrgia som especialistes en treballar les dades que ens aporta Google Analytics per convertir-les en informació i coneixement per poder prendre les millors decisions de mercat.

google-analytics--vic

google-analytics–vic

Com funciona el servei d’Analítica web(Google Analytics) a Sinèrgia?

El primer pas és tenir una eina d’anàlisis implementada al lloc web que permeti fer un seguiment continu i exhaustiu de totes les visites. Google Analytics és l’eina gratuïta de Google amb major implantació tot i que n’hi ha d’altres.

A partir de les dades construïm informes específics i a mida per cada client en funció de les necessitats particulars. Treballem tant amb informes concrets i puntuals, com amb quadres de comandament que permeten un seguiment continu de les dades i dels objectius necessaris en tot lloc web.

 

 

A Sinèrgia oferim un servei d’analítica web externalitzat de l’empresa.