Millora la teva presència a Internet!

Sinèrgia et dóna suport en les teves accions de  màrqueting. Els clients reben un assessorament inicial a través  d’una consultoria de marketing Digital  on  es planifiquen les campanyes i accions de Marketing Digital del dia a dia.

Algunes de les accions que es proposen són les següents.

Un cop finalitzada la consultoria i amb un pla d’actuació a la mà, podem seguir amb l’assessorament o formació per tal que tu mateix/a gestionis les accions del dia a dia.

Xarxes socials

Estigues en contacte permanent amb els teus clients, interactua amb ells i coneix les seves opcions per millorar la teva marca,productes o reputació.

Campanyes publicitàries

Aconsegueix que els teus clients et vegin de forma immediata. Surt a les primeres posicions de Google amb les cerques que ells fan i obtingues resultats de forma immediata.

Consultoria Estratègica

Sovint cal  plantejar-se una estratègia per tenir una bona presència a Internet.Fer una diagnosi, establir objectius i un pla d’acció per aconseguir-los i mesurar els resultats és bàsic per a qualsevol estratègia.

Tots el serveis de consultoria estratègica els presta Judit Montal podeu consultar la pàgina per a més informació.

E-mail marketing

Fidelita als teus clients informant-los de tot el que passa a la teva empresa, fes-ho amb el client oportú, el missatge clau i en el millor moment per maximitzar-ne l’èxit i aportar un diferencial real als vostres clients.

Analítica web

Coneix a fons la teu client aprofundeix en els resultats de les teves accions de màrqueting i millorar el teu lloc web per treure’n el màxim de rendiments.

A Sinèrgia transformem les dades de la seva web en informació útil  i estratègica per prendre les millor decisions.

Posicionament web

Millora la posició als cercadors com a garantia per obtenir més visites al lloc web. Aconseguir-ho és qüestió de treballar el posicionament orgànic,SEO, considerant els diferents canvis que tenen en compte els cercadors.

Per a més informació de Sinèrgia Marketing digital. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem