Millora la teva presència a Internet!

Sinèrgia és un departament de màrqueting extern però totalment vinculat a l’empresa. Els clients reben assessorament, la planificació de les campanyes, i també l’execució i gestió integral de totes les accions de Marketing Digital que acordem.

A Sinèrgia combinem els següents serveis per tal d’aconseguir els vostres objectius!

Gestió de Xarxes socials

Estigues en contacte permanent amb els teus clients, interactua amb ells i coneix les seves opcions per millorar la teva marca,productes o reputació.

Campanyes publicitàries

Aconsegueix que els teus clients et vegin de forma immediata. Surt a les primeres posicions de Google amb les cerques que ells fan i obtingues resultats de forma immediata.

Posicionament web

Millora la posició als cercadors com a garantia per obtenir més visites al lloc web. Aconseguir-ho és qüestió de treballar el posicionament orgànic,SEO, considerant els diferents canvis que tenen en compte els cercadors.

E-mail marketing

Fidelita als teus clients informant-los de tot el que passa a la teva empresa, fes-ho amb el client oportú, el missatge clau i en el millor moment per maximitzar-ne l’èxit i aportar un diferencial real als vostres clients.

Analítica web

Coneix a fons la teu client aprofundeix en els resultats de les teves accions de màrqueting i millorar el teu lloc web per treure’n el màxim de rendiments.

A Sinèrgia transformem les dades de la seva web en informació útil  i estratègica per prendre les millor decisions.

Consultoria Estratègica

Sovint cal  plantejar-se una estratègia per tenir una bona presència a Internet.Fer una diagnosi, establir objectius i un pla d’acció per aconseguir-los i mesurar els resultats és bàsic per a qualsevol estratègia.

Tots el serveis de consultoria estratègica els presta Judit Montal podeu consultar la pàgina per a més informació.

Per a més informació de Sinèrgia Marketing digital. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem