Gràcies per interessar-te en Sinèrgia i voler contactar de forma més directe.

Et deixem algunes de les preguntes que sovint ens fan arribar per si et poden ajudar!

Forma de treball, què fem?

A Sinèrgia fem una gestió integral de totes les accions de màrqueting. Treballem com el vostre departament de màrqueting, extern a l’empresa però amb una implicació total.

Des de l’inici de la col·laboració, voldrem entendre i implicar-nos amb els vostres objectius, adequarem la proposta amb diferents accions, les que més us convinguin segons el punt on us trobeu, el sector al que pertanyeu, el vostre negoci…

Si creus que et podem ajudar,  ens agradarà coneixe’t!

Quan enviïs aquest formulari ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible, per saber més informació sobre el vostre projecte i poder-vos fer una proposta de treball totalment adaptada a les vostres necessitats.

Treballarem una proposta estratègica i de treball (mínim 6 mesos) planificant diferents serveis de marketing digital i assessorament per aconseguir els vostres objectius.

Què no fem?

Entenem que els bons resultats surten d’una combinació de diferents accions, cadascuna en el seu moment, per aquest motiu no fem propostes econòmiques d’algun servei concret.

No podem fer formació de temes tàctics: com gestionar les xarxes socials, com muntar una campanya d’adwords, com organitzar una newsletter… Publiquem articles al blog que us poden ajudar en aquests temes.

Si esteu interessats en un assessorament estratègic en temes de màrqueting podeu consultar els programes d’assessorament periòdic de Judit Montal.

Formulari de contacte de Sinèrgia

El vostre nom (necessari)

La vostra empresa (necessari)

El vostre email (necessari)

Assumpte

El vostre missatge